Cookie- og privatlivspolitik

Din ret til privatliv er af stor vigtighed for Curvy Copenhagen.
Derfor anerkender vi, at når du vælger at opgive personlige oplysninger til os, skal du kunne have tillid til, at vi er i stand til at håndtere beskyttelsen af dit privatliv på en ansvarlig måde.

Vi har formuleret en privatlivspolitik for at gøre det klart, at vi beskytter dine personlige oplysninger.

Når der gennemføres et køb hos os, vil vi indsamle dine kontaktoplysninger bestående af navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Oplysningerne anvendes udelukkende til fakturering, levering samt information af kunden.

Curvy Copenhagen tager sikkerhedsmæssige forholdsregler for at beskytte dine gemte personlige oplysninger.

De oplysninger, vi indsamler og anvender, omfatter:

  • Kontaktoplysninger, herunder navn, e-mailadresse, adresse og telefonnummer
  • Oplysninger om interesser og vaner
  • Købshistorik
  • Transaktionsdata
  • Trafikdata om brug af internettet

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

  • Når du gennemfører køb i webshoppen
  • Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Når du opretter en brugerkonto på Curvy Copenhagen
  • Når du deltager i konkurrencer
  • Når du kommunikerer med os

Vi indsamler og opbevarer dine personoplysninger til følgende saglige og forretningsmæssige formål:

  • Behandling af dit køb og levering af vores ydelse
  • Administration af kundeforhold
  • Fremsendelse af nyhedsbreve eller andet markedsføringsmateriale samt øvrige markedsførings tiltag
  • Oprettelse og administration af din brugerkonto på Curvy Copenhagen
  • Besvarelser af dine henvendelser
  • Statistik og analyse

Videregivelse af oplysninger

Vores hjemmeside er drevet af WordPress og sat op med Google Analytics. Systemet processerer informationer gennem tredjeparts plugins som er anvist af os.

Vi tager passende skridt for at beskytte dit privatliv. Hver gang du opgiver følsomme oplysninger f.eks. ved at gennemføre et køb med betalingskort hos Curvy Copenhagen bliver dine følsomme oplysninger (f.eks. kreditkortnummer) videregivet til vores betalingstjenesteudbyder Bambora, som vil tage alle nødvendige skridt for at beskytte disse, så som kryptering af dit kreditkortnummer.

Vi betror din information til tredjepartspartnere og operativsystemer i forbindelse med ordre behandling, adminstration og regnskab.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi vil ikke videregive nogen af dine personlige oplysninger til andre virksomheder eller enkeltpersoner til markedsføringsformål uden din tilladelse.

Oplysninger bruges kun i forbindelse med betaling og levering af varer og til at forbedre brugeroplevelsen i vores webshop.

Du bør altid lukke browservinduet eller logge ud af kontoen ved afslutning af besøget på siden for at sikre at uvedkommende ikke kan tilgå dine kontoinformationer.

Brug af cookies

Curvy Copenhagen anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende. Curvy Copenhagen bruger cookies for at kunne forbedre brugervenligheden for dig under besøget på vores hjemmeside. Cookies kan ikke indeholde skadelig koder som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Vejledning til fjernelse af cookies

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

  • Eksempler på oplysninger, som kan gemmes i cookies:
  • Din IP-adresse
  • Browser eller computeren operativsystem
  • Sider, som du kigger på
  • Land eller delstat, hvorfra du har tilgået websiden
  • Datoen og tidspunktet for dit besøg
  • Webside som henviste dig til vores hjemmeside

Periode for opbevaring

Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dine oplysninger. Personoplysninger indsamlet i forbindelse med gennemførelse af køb på vores hjemmeside bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører, jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected]

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Curvy Copenhagen
Fussingsvej 8, 2. øst
8700 Horsens
CVR: 37598178
Telefon: 60 16 33 91
Email: [email protected]

Ændringer

De personlige oplysninger, Curvy Copenhagen indsamler og opbevarer, vil være omfattet af den version af privatlivspolitikken, der er gældende på indsamlingstidspunktet.

Vi forbeholder os retten til at ændre privatlivspolitikken fra tid til anden og vil annoncere sådanne ændringer på siden.

Du bør periodisk evaluere privatlivsspolitikken for at sikre sig, at den er i overensstemmelse med dine behov.

Seneste ændret d. 24. maj 2018